Blogs

Sat, Jul 28, 2012 at 6:14 AM

Rusland louboutins zei dat China "haviken" in een poging om druk christian louboutin online uit te oefenen op Amerika naar Japan om te vechten in Okinawa merk

Volgens de Russische "Kommersant" meldde op 25 juli, rond de Verenigde Staten behoren tot de locatie van louboutin nederland Okinawa in de grootste militaire bases van Azië, een nieuw conflict broeit tussen China en Japan. Voorafgaand aan de belangrijkste stimulans van de Sino-Japanse betrekkingen is de soevereiniteit over de Diaoyu eilanden eisen, China nu groter is louboutin sneakers .
vooruitgang geboekt in dit verband, de officiële media en de christian louboutin louboutin schoenen sneakers politieke commentatoren van de officiële achtergrond donkerder om de status van Okinawa te herzien, het was Japan annexatie van louboutins .
de voormalige nauwe banden met China. China naar Japan om een ??merk van Okinawa, in aanvulling louboutin sneakers op het behoud van de territoriale integriteit, maar ook het nastreven van een louboutin outlet doel af te spelen, drukt u direct op de Verenigde Staten.

Russische media zei dat de Chinese media aan de harde lijn stand van zaken een beroep op de regering om de druk op Japan te verhogen op de territoriale kwestie, benadrukt dat met het oog op de territoriale integriteit te behouden, China niet bang moeten zijn van de confrontatie met Japan. Jin Yinan, generaal-majoor, christian louboutin outlet hij denkt alleen op de eigendom van de Diaoyu eilanden en Japanse wille van de discussie, betwist louboutin nederland .
de omvang is te smal, directeur van het China National Defense University Institute for Strategic Studies. China moet worden verhoogd gedurende de Ryukyu-eilanden aan louboutin men Japan, dat is de vraag naar de toerekenbaarheid van de Diaoyu eilanden en de Oost-Chinese Zee, de andere delen van de eilanden in Okinawa Eilanden.

Russische media zei dat China nog steeds houden aan hun eigen territoriale aanspraken. Nu is de stem van de Chinese haviken harder, ze drong er bij de Chinese regering om de omvang van het geschil met Japan christian louboutin .
uit te breiden, http://www.christianlouboutinnederland.com/ .
waardoor nieuwe problemen over de Okinawa status. Dit kan leiden tot een confrontatie in de regio Azië-Pacific regio naar een hoger niveau. Volgens de Amerikaans-Japanse strategische defensie-overeenkomst, de christian louboutin amsterdam grootste basis van de Amerikaanse marine louboutin sale in de Stille Oceaan inzet in Okinawa, Japan, goed voor driekwart van de militaire bases van de Verenigde Staten gestationeerd in Japan. Okinawa is Japan's 47 prefecturen in de meest afgelegen provincie, bestaat uit 160 eilanden, die zich uitstrekt duizenden kilometers. Vóór het midden van de 19e eeuw Okinawa noemde de Ryukyu Koninkrijk, een vazalstaat van China, en China, niet Japan onderhouden een nauwe relatie. De 1879 annexatie van Okinawa. Na de Tweede Wereldoorlog, christian louboutin van 1945 Okinawa bestuurd door de Verenigde Staten, keerde terug naar Japan in 1973. Okinawa is het meest onderontwikkelde gebieden van Japan, het laagste inkomen per hoofd, de hoogste werkloosheid. De VS voor vele jaren te verblijven, het creëren van veel problemen voor de bewoners van Okinawa, een zeer sterke anti-Amerikaanse sentimenten louboutin online in de lokale christian louboutin nederland bevolking.

Russische media zei dat de Chinese louboutin prijs haviken probeert te profiteren van deze kenmerken in Okinawa, Okinawa licentie om louboutin amsterdam te vechten in een territoriaal conflict met Japan, zou willen nemen ter bevordering van de onafhankelijkheid van Okinawa drong er bij de Chinese overheid. Hoewel Okinawa legt meer uitzicht op de Japanse centrale overheid, maar op dit louboutin .
moment in Okinawa van het Japanse louboutin shoes idee van tijdelijk niet populair, de louboutin verkiezing van de lokale Chief Executive Okinawa in 2006 als een onafhankelijke slogan kandidaten alleen maar ongeveer 6000 stemmen. Maar de haviken 'uitzicht, met de voortdurende groei van de sterkte van China ter ondersteuning van de Okinawa onafhankelijke persoon zal meer en meer, uiteindelijk Okinawa zal worden in een afgelegen gebied van Japan in de Stille Oceaan snijpunt tussen China en Zuidoost-Azië.

  1. No one has commented yet.

Post a comment

louboutin33’s Blogs

Newsletter Signup